Εισαγωγή σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί δρόμοι για να εξασφαλίσετε μια θέση σε ένα καλό και διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Στο Tree Foundation ειδικευόμαστε στην προετοιμασία των μαθητών για τις καλύτερες δυνατές προπτυχιακές σπουδές στα υψηλότερης κατάταξης πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπως αποδεικνύεται από τις εντυπωσιακές επιδόσεις μας, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλά από τα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια του κόσμου.

Αν σας ενδιαφέρει να φοιτήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αίτηση μέσω UCAS. Αν, από την άλλη, ενδιαφέρεστε να φοιτήσετε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, τότε θα πρέπει να κάνετε αίτηση είτε μέσω του Commonapp ή μέσω της διαδικτυακής πύλης του πανεπιστημίου της επιλογής σας. Ή ίσως θέλετε, όπως πολλοί, να κάνετε αίτηση και στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Οι αιτήσεις στα πανεπιστήμια μπορεί να φαίνονται αγχωτικές, περίπλοκες, ακόμη και τρομακτικές. Στο Tree Foundation υπάρχουν σύμβουλοι, απόφοιτοι πολύ καλών πανεπιστημίων, οι οποίοι ειδικεύονται στην παροχή συμβουλών και στην καθοδήγησή σας προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ως εκ τούτου κάθε μαθητής αξιολογείται χωριστά και συμβουλεύεται με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα βήματα της διαδικασίας αιτήσεων.