Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (UC)

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας είναι ένα δημόσιο πανεπιστημιακό σύστημα που αποτελείται από 10 διαφορετικά πανεπιστήμια: UC Berkeley (το παλαιότερο, ιδρύθηκε το 1868), UCLA (Λος Άντζελες), UC Santa Barbara, UC San Diego, UC Davis, UC Irvine, UC Riverside, UC Merced, UC Santa Cruz και UC San Francisco. Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, ως σύνολο, έχει συγκεντρώσει περισσότερα βραβεία Νόμπελ από οποιοδήποτε άλλο σύστημα πανεπιστημίων στον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας είναι ουσιαστικά ένα δημόσιο πανεπιστημιακό σύστημα αν και χρεώνει δίδακτρα, τα οποία είναι σημαντικά υψηλότερα για τους μη Καλιφορνέζους (τα δίδακτρα για τους Καλιφορνέζους είναι περίπου 13.400 δολάρια σε αντίθεση με 38.108 δολάρια για τους κατοίκους εκτός Καλιφόρνιας). Ωστόσο, εμείς στο Tree Foundation πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας προσφέρει μια μοναδική πρόταση για προπτυχιακές σπουδές, όχι μόνο από άποψη της εξαιρετικής ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρει, αλλά και από την φύση των σπουδών, που επιτρέπουν σε κάποιον να καλλιεργήσει τη γνώση του σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Η Καλιφόρνια, επίσης, έχει ένα αξεπέραστο κλίμα και η γεωγραφική τοποθεσία είναι ειδυλλιακή, προσφέροντας απίστευτες ευκαιρίες για να απολαύσετε και να εξερευνήσετε το περιβάλλον. Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι τα δίδακτρα μπορεί να είναι υψηλά, πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Εμείς στο Tree Foundation έχουμε στείλει πολλούς φοιτητές σε πολλά από τα πανεπιστήμια του UC και όλοι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας έχει τη δική του ξεχωριστή διαδικασία υποβολής αιτήσεων και για τα 10 πανεπιστήμια (μπορείτε να κάνετε αίτηση σε όσα επιθυμείτε) που ξεκινούν στις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις είναι 30 Νοεμβρίου. Έχουμε βοηθήσει πολλούς φοιτητές κατά τα έτη να εισαχθούν στα πανεπιστήμια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε. Εάν επιθυμείτε να λάβετε εξειδικευμένη καθοδήγηση από πτυχιούχο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.