ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Μία καλογραμμένη αίτηση μπορεί να είναι το κλειδί για να γίνει δεκτός ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο της επιλογής του. Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας, τα ενδιαφέροντα σας, καθώς και το λόγο που θέλετε να σπουδάσετε το συγκεκριμένο μάθημα. Όπως θα ανακαλύψετε γρήγορα, τα να συμπληρώσετε ένα έντυπο αίτησης δεν είναι απλή υπόθεση – απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι πιστεύεται και είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι αρχικά αναμένεται. Η έκθεση, είναι το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι εισαγωγών στα πανεπιστήμια για να αποφασίσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες υποψήφιους με συγκρίσιμη εμπειρία και ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια . Πιο συγκεκριμένα, το ένα τρίτο του χρόνου που δαπανά ένας υπεύθυνος πάνω στην αίτησή σας, το ξοδεύει για να διαβάσει και να αξιολογήσει την έκθεση σας. Για να ξεχωρίζει, θα πρέπει όχι μόνο να είναι σωστά γραμμένη, με πλούσιο λεξιλόγιο και σωστή γραμματική, αλλά και να αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σας τόσο που θα τραβήξει τη προσοχή του αναγνώστη. Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες υποψήφιους με οριακά αποτελέσματα να δείξουν τις δυνατότητές τους μέσω της έκθεσης και να αποκτήσουν πρόσβαση σε κορυφαίες σχολές σε όλο το κόσμο, από το Χάρβαρντ, Πρίνστον και την Οξφόρδη μέχρι το MIT , Stanford και Berkeley.

Ποιοι είμαστε
Είμαστε μια ποικιλόμορφη ομάδα επαγγελματιών που βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση πολυάριθμων αιτήσεων πανεπιστημίου, τόσο για προπτυχιακές, όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές, και, επιπλέον, για ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων (αρχιτεκτονική, νομική, ιατρική, σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, θετικών επιστημών, μηχανικής και ούτω καθεξής). Όλοι έχουν φοιτήσει σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Cambridge, LSE, του Εδιμβούργου και του Χάρβαρντ και κατανοούν τι είναι αυτό που κάνει μία αίτηση εξαιρετική.

Τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε
Δεν συμπληρώνουμε τις αιτήσεις σας από το μηδέν, αλλά θα επεξεργαστούμε / τροποποιήσουμε / βελτιώσουμε ό,τι έχετε ολοκληρώσει. Εμείς θα σας δώσουμε μια κριτική της αίτησής σας σε βάθος και περαιτέρω εισηγήσεις ως προς το τι πρέπει να προστεθεί ή / και ιδέες που θέλουν περαιτέρω ανάλυση.

Πόσο γρήγορη είναι η υπηρεσία;
Οι περισσότεροι μαθητές αφήνουν τις αιτήσεις τους μέχρι την τελευταία στιγμή που σημαίνει ότι είναι σε ένα πανικό για να τις υποβάλουν πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η αίτηση θα ολοκληρωθεί σε 7 ημέρες. Ωστόσο, αν κάποιος τη χρειάζεται σε λιγότερο από 7 ημέρες, τότε μπορεί να γίνουν ειδικές διευθετήσεις.

Είναι δωρεάν η υπηρεσία;
Όχι, η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι προσιτή. Δεδομένου ότι κάθε αίτηση είναι διαφορετική ανάλογα με το είδος της μελέτης / προγράμματος που επιδιώκουν οι μαθητές, κάθε αίτηση θα απαιτήσει ένα διαφορετικό χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.