ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εν συντομία, στο Tree Foundation Tutorial College έχουμε προετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. Η γενική φιλοσοφία περιστρέφεται γύρω από εξαιρετικά επικεντρωμένη ιδιαίτερη διδασκαλία από καλά καταρτισμένους καθηγητές, καθιστώντας τη την πιο αποτελεσματική λειτουργία μάθησης. Πράγματι, τα αποτελέσματα υπήρξαν εντυπωσιακά, με τους μαθητές να εξασφαλίζουν θέσεις σε πανεπιστήμια όπως το ΜΙΤ, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (Μπέρκλεϋ), το Imperial College του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Πανεπιστήμιο Bocconi (Ιταλία), για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

  • Το Tree Foundation Tutorial College προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα για τους φοιτητές που σκοπεύουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε κορυφαία πανεπιστήμια, ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.
  • Όλοι οι καθηγητές είναι πολύ εξειδικευμένοι και έμπειροι στους αντίστοιχους τομείς τους. Επιπλέον, όλοι οι εκπαιδευτές / σύμβουλοι μιλάνε αγγλικά ως μητρική γλώσσα και έχουν φοιτήσει σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια.
  • Παρέχουμε επαγγελματική σταδιοδρομία και παροχή συμβουλών εκπαίδευσης. Απευθυνόμαστε ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν για μια θέση σε πανεπιστήμιο, είτε πρόκειται για ένα πτυχίο, είτε ένα Masters, ένα MBA ή διδακτορικό.
  • Υπάρχουν εντατικά μαθήματα GMAT και GRE με αποδεδειγμένα αποτελέσματα για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές, όπως προγράμματα master και διδακτορικά. Υπάρχει ιδιωτική διδασκαλία διαθέσιμη, από κορυφαίους καθηγητές, με πολυετή εμπειρία τόσο της εξέτασης του GMAT όσο και του GRE .
  • Μαθήματα αγγλικών, όπως το TOEFL και το IELTS, που προετοιμάζουν τους μαθητές για πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς και για εργασία.
  • Ιδιωτική διδασκαλία για τους υποψηφίους που προετοιμάζονται για εξετάσεις IGCSE, GCE A-Levels, IB, SAT, ή AP σε πληθώρα θεμάτων.
  • Βοήθεια με την επιλογή του πιο κατάλληλου πανεπιστημίου και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Καθοδήγηση Σταδιοδρομίας και εκπαίδευσης, και παροχή συμβουλών προσλήψεις.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να κανονίσετε ένα ραντεβού παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διευθυντής Σπουδών και Ιδρυτής του Tree Foundation Alastair Fisher,
BSc . Hons (Χημεία) του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου MA (Γλωσσολογίας) του Πανεπιστημίου του Surrey.

Ο κος Fisher έχει δεκαοκταετή πείρα διδασκαλίας GMAT, GRE, ACT, SAT, GCE A-Levels και Αγγλικών στην περιοχή της Αθήνας και έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες να μπουν σε κορυφαία πανεπιστήμια αλλά και σε δουλειές. Έχει εκτεταμένη γνώση τόσο πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και στην αγορά εργασίας σε πληθώρα χωρών.