ΣΧΟΛΕΙΑ

Αν είστε κάποιο σχολείο με μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό, τότε ίσως βρείτε χρήσιμα τα προγράμματα συνεργασίας και τα πακέτα προετοιμασίας μας.

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για κάθε αριθμό φοιτητών που επιθυμούν να προετοιμαστούν για πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. ή στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, ένα σχολείο μπορεί να έχει πολλούς μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου οι οποίοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για τα GCE A-levels και κάποια εξέταση αγγλικών όπως το IELTS. Το Tree Foundation μπορεί να προσφέρει πακέτα μαθημάτων για όλους τους υποψήφιους φοιτητές και τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της παράδοσης και καθιστώντας την όλη διαδικασία πιο συμφέρουσα.

Ή ίσως το σχολείο σας έχει μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στις ΗΠΑ και ως εκ τούτου απαιτείται το ACT και / ή το SAT και κάποια εξέταση αγγλικών πάλι όπως το TOEFL. Στο Tree Foundation μπορούμε να οργανώσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα συντονιστεί με το πρόγραμμα των μαθητών του σχολείου σας.

Επιπλέον, στο Tree Foundation έχουμε έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να συμβουλεύουν, να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές και τους γονείς τους μέσω των πολύπλοκων διαδικασιών υποβολής αιτήσεων, είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη. Όλοι οι καθηγητές έχουν σαν μητρική γλώσσα τους τα αγγλικά και έχουν άριστα προσόντα και ιστορικό.

Εάν ενδιαφέρεστε μία πιθανή συνεργασία ή ένα εξατομικευμένο πακέτο για το σχολείο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση.