Πολιτική Απορρήτου

  1. Εισαγωγή
    1. Το Ίδρυμα Tree Foundation Tutorial College (που αναφέρεται ως “εμείς”, “εμάς”, “The Tree Foundation Tutorial College” και “Tree Foundation”) δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται τα προσωπικά Σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε οποιουσδήποτε ιστότοπους διατηρούνται από Εμάς, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, του Ιστοτόπου www.treefoundation.gr (ο «Ιστότοπος»), που μπορεί να δημοσιεύουμε και να διαχειριζόμαστε κατά καιρούς ή να Σας επικοινωνούμε ηλεκτρονικά.
    2. Οι κεφαλαιοποιημένοι όροι που δεν ορίζονται με άλλο τρόπο στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα έχουν τις έννοιες που αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις.
    3. Αυτή η πολιτική (μαζί με τους «Όρους & Προϋποθέσεις» που βρίσκονται στο κάτω μέρος των σελίδων του Ιστοτόπου) εξηγεί ποιες είναι οι προσωπικές και μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τη βάση πάνω στην οποία τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από Εσάς ή Μας παρέχετε, υποβάλλονται σε επεξεργασία από Εμάς.
    4. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τις απόψεις και τις πρακτικές Μας σχετικά με τα προσωπικά Σας δεδομένα και πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Με τη γνωστοποίηση των προσωπικών Σας δεδομένων με τη χρήση του Ιστοτόπου, συμφωνείτε με τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών Σας στοιχείων, όπως αναφέρεται στην παρούσα πολιτική.
    5. Το Tree Foundation Tutorial College χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από Εσάς για να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε Εσάς. Δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή μοιραστούμε τα προσωπικά Σας στοιχεία με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για δικούς της σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή Σας, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.
    6. Για τους σκοπούς των Νόμων 2742/1997 και 3471/2006, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι το The Tree Foundation Tutorial College, με έδρα Γρηγορίου Λαμπράκη 36, Γλυφάδα, Αθήνα 16674, Ελλάδα και αριθμό φορολογικού μητρώου 064093030, εκπροσωπούμενο από τον κ. Alastair Fisher.
    7. To Tree Foundation Tutorial College συμμορφώνεται πλήρως με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR). O GDPR ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 14 Απριλίου 2016 και τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, έχοντας άμεση εφαρμογή σε όλα τα 29 κράτη μέλη της ΕΕ.
  2.  

  3. Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε;
    1. Μπορούμε να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα ακόλουθα είδη προσωπικών πληροφοριών:
      1. Αν εγγραφείτε ως χρήστης του Ιστοτόπου, θα Σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα που θα Σας ζητήσει να δώσετε μερικά ή όλα τα στοιχεία από τα παρακάτω: το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Σας και άλλες σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των προτιμήσεων και ενδιαφερόντων Σας και του εκπαιδευτικού σας υπόβαθρου,.
      2. Όταν επικοινωνείτε μαζί Μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στον Ιστότοπο, ενδέχεται να Σας ζητήσουμε να παράσχετε ορισμένες ή όλες τις πληροφορίες που αναφέρονται στην παράγραφο (a) ανωτέρω, αλλά ποτέ δεν θα ζητήσουμε τον κωδικό Σας.
      3. Μπορούμε να συλλέξουμε, να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή Σας, την κινητή συσκευή ή άλλο μέσο μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση, επισκέπτεστε και χρησιμοποείτε τον Ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής θέσης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, του παρόχου Internet, του λειτουργικού συστήματος, των σελιδών παραπομπής / εξόδου, της διάρκειας επίσκεψης, των προβολών σελίδας, της πλοήγηση στον Ιστότοπο και των όρων αναζήτησης που χρησιμοποιείτε), και
    2. μπορούμε επίσης να Σας ζητήσουμε να συμμετέχετε σε έρευνες και να δώσετε τη γνώμη Σας που χρησιμοποιούμε για ερευνητικούς σκοπούς, αν και η απάντησή σας δεν είναι υποχρεωτική.
    3. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές υποβάλλονται σε επεξεργασία από παρόχους υπηρεσιών τρίτων. Το Tree Foundation Tutorial College δεν λαμβάνει πληροφορίες πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, εκτός από το όνομα του κατόχου της κάρτας, τη διεύθυνση χρέωσης, την αναφορά συναλλαγής, την ημερομηνία και την ώρα, τον τύπο της κάρτας και το ποσό που ελήφθη. Το Tree Foundation Tutorial College δεν λαμβάνει άλλα στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό κάρτας, τον κωδικό ασφαλείας ή την ημερομηνία λήξης.
    4. Προβλέπεται ρητά ότι σε καμία περίπτωση, δεν θα συλλέξουμε, θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», όπως αυτά ορίζονται στον νόμο 2742/1997 (δηλ. δεδομένα που συνίστανται από πληροφορίες σχετικές με τη φυλετική ή εθνική καταγωγή του ατόμου, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή άλλες πεποιθήσεις παρόμοιου χαρακτήρα, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, σωματική ή ψυχική υγεία ή κατάσταση, σεξουαλική ζωή, διάπραξη οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος.
  4.  

  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία;
    1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά Σας στοιχεία για τους ακόλουθους σκοπούς:
      1. για να διαχειριστούμε τον Ιστότοπο,
      2. για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής Σας εξατομικεύοντας τον Ιστότοπο,
      3. για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο,
      4. για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές Μας υποχρεώσεις προς Εσάς,
      5. προς συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική ή κανονιστική απαίτηση,
      6. για να Σας στείλουμε ενημερωτικά δελτία,
      7. για να εξετάσουμε ερωτήσεις, καταγγελίες και σχόλια από Εσάς,
      8. για να παρέχουμε σε τρίτους ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες Μας,
      9. για να Σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που Σας παροτρύνουν να συμμετάσχετε σε έρευνα και / ή να δώσετε τη γνώμη σας, και
      10. για να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον Ιστότοπο.
    2. Το Tree Foundation Tutorial College μπορεί να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες που επισκέπτονται τον Ιστότοπο και να συγκεντρώσει αυτές τις πληροφορίες για στατιστικούς σκοπούς. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέξαμε για να Μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τους χρήστες Μας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο Ιστότοπος, προκειμένου να παρέχουμε στους χρήστες Μας μια καλύτερη υπηρεσία.
  6.  

  7. Πότε θα μπορούσαμε να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες;
    Εκτός του βαθμού που απαιτείται από οποιοδήποτε εφαρμοστέο νόμο ή κυβερνητικό ή δικαστικό όργανο, δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά Σας στοιχεία σε τρίτους, στον οποίο οφείλουμε να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα προκειμένου να παράσχουν τις υπηρεσίες τους σε Εμάς ή όπως απαιτείται για να μπορέσουμε να επιβάλουμε τα δικαιώματά Μας σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις. Όταν πιστεύουμε ότι ένα ποινικό αδίκημα μπορεί να έχει διαπραχθεί από Καθηγητή ή τελικό χρήστη, ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες στην αστυνομία ή σε άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
  8.  

  9. Ενημερωτικά δελτία
    Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε ενημερωτικό δελτίο που δημοσιεύεται από Εμάς, Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να «συμμετέχετε» σε αυτήν την υπηρεσία. Αν αλλάξετε γνώμη και επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε τέτοια επικοινωνία, στείλτε Μας email στο info@treefoundation.gr ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο «unsubscribe» σε οποιοδήποτε email από Εμάς.
  10.  

  11. Η χρήση των cookies Μας
    1. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή Σας είτε προσωρινά είτε σε μόνιμη βάση. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξακρίβωση της ταυτότητάς Σας, την παρακολούθηση των συνόδων (sessions) και τη διατήρηση συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τη χρήση και τους χρήστες του Ιστοτόπου.
    2. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τα cookies είναι ανώνυμα. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή Σας, αναζητώντας αρχεία με τον όρο «cookie» και διαγράφοντάς τα. Επιπλέον, εάν θέλετε να σταματήσετε να αποθηκεύονται τα cookies στον υπολογιστή Σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης έτσι ώστε να εμποδίζονται τα cookies. Δυστυχώς, αν αποκλείσετε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη λειτουργικότητα του Ιστοτόπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε τον Ιστότοπο www.allaboutcookies.org.
    3. Για τη βελτίωση του Ιστοτόπου και των υπηρεσιών που Σας προσφέρουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε (προσωρινά και μόνιμα) cookies, εξουσιοδοτημένα cookies τρίτων και / ή άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή μη προσωπικών δεδομένων. Αυτά τα μη προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα Μας βοηθούν να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά περιήγησης, να δημιουργούμε συγκεκριμένες ή εξατομικευμένες προσφορές ή διαφημίσεις και να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε τις επισκέψεις και τη χρήση του Ιστότοπου.
    4. Για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο και για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτίωσης της ποιότητας, Εμείς (ή / και τρίτοι φορείς παροχής υπηρεσιών) μπορούμε να συλλέγουμε, να καταγράφουμε, να επεξεργαζόμαστε και να χρησιμοποιούμε σε ανώνυμη βάση ορισμένες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου του συνολικού αριθμού συναλλαγών, σελίδων προβολής, σελίδων παραπομπής / εξόδου, πληροφοριών ημερομηνίας / ώρας και λεπτομερειών όπως του αριθμού και της θέσης των κλικ σε μια δεδομένη σελίδα, των κινήσεων του ποντικιού, της κύλισης και των λέξεων αναζήτησης που χρησιμοποιείτε ενώ χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο).
    5. Εάν εγγραφείτε στον Ιστότοπό Μας ή αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, συμφωνείτε στη χρήση των cookies Μας.
  12.  

  13. Ασφάλεια
    Το Tree Foundation Tutorial College προσπαθεί συνεχώς να κρατήσει όλες τις πληροφορίες ασφαλείς από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ωστόσο, η μετάδοση μέσω του Διαδικτύου δεν είναι εγγυημένα 100% ασφαλής, επομένως οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε, γίνεται με δική Σας ευθύνη.
  14.  

  15. Που αποθηκεύουμε τα προσωπικά Σας δεδομένα
    1. Όλες οι πληροφορίες που Μας παρέχετε, αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές Μας που βρίσκονται στη Γερμανία.
    2. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των προσωπικών Σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τη λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών Σας δεδομένων. Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και έτσι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων Σας που μεταδίδονται μέσω του Ιστοτόπου. Οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική Σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες Σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να αποτρέψουμε την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  16.  

  17. Σύνδεσμοι σε Ιστότοπους τρίτων
    Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων μερών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των ιστοτόπων τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι πριν χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τέτοιο Ιστότοπο, έχετε διαβάσει και καταλάβει την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και Προϋποθέσεις του ιστοτόπου τρίτου μέρους. Αυτά τα έγγραφα θα διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις Σας όταν χρησιμοποιείτε τον σχετικό ιστότοπο τρίτου.
  18.  

  19. Πρόσβαση στις πληροφορίες
    Ο Νόμος Σας δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρούμε για Σας. Το δικαίωμά Σας για πρόσβαση μπορεί να ασκηθεί σύμφωνα με τον νόμο. Οποιοδήποτε αίτημα πρόσβασης μπορεί να υπόκειται σε τέλος $15 (USD) για να καλύψει τις δαπάνες Μας να την παροχή σε Εσάς λεπτομερειών σχετικά με τις πληροφορίες που διατηρούμε για Εσάς.
  20.  

  21. Νόμος περί Προστασίας Δεδομένων 1997 & 2006
    Το Tree Foundation Tutorial College συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, δηλαδή του νόμου 2472/1997 (νόμος περί προστασίας δεδομένων) και του νόμου 3471/2006 (προστασία δεδομένων ηλεκτρονικών επικοινωνιών). Και οι δύο νόμοι βρίσκονται στον ακόλουθο ιστότοπο: www.dpa.gr.

      Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διεκπεραιώνονται με δίκαιο και νόμιμο τρόπο. Το Tree Foundation Tutorial College θα εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα θα ληφθούν με δίκαιο τρόπο και θα καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι τα υποκείμενα των δεδομένων ενημερώνονται για το ποιος είναι ο ελεγκτής των δεδομένων, για ποιους θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα, για πόσο χρόνο θα διατηρούνται τα δεδομένα και οποιαδήποτε τρίτα μέρη στα οποία θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα. Προκειμένου η επεξεργασία να είναι δίκαιη και νόμιμη, τα δεδομένα που δεν αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία από το Tree Foundation Tutorial College μόνο εφόσον πληρούται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις που ορίζονται στον Ελληνικό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων:

    1. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να λαμβάνονται μόνο για συγκεκριμένο και νόμιμο σκοπό ή σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία με οποιονδήποτε τρόπο ασυμβίβαστο προς τον σκοπό ή τους σκοπούς αυτούς.
    2. Το Tree Foundation Tutorial College θα εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα που αποκτώνται για συγκεκριμένο σκοπό δεν χρησιμοποιούνται για διαφορετικό σκοπό, εκτός αν η χρήση γίνεται με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων ή επιτρέπεται με άλλο τρόπο από τον Ελληνικό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων.
    3. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι επαρκή, συναφή και όχι υπερβολικά σε σχέση με το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία. Το Tree Foundation Tutorial College δεν θα συλλέξει προσωπικά δεδομένα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους ελήφθησαν.
    4. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να είναι ακριβή και, εφόσον απαιτείται, να ενημερώνονται. Το Tree Foundation Tutorial College θα λάβει εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων που κατέχει και θα λάβει μέτρα για τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων, όταν το ζητήσει το πρόσωπο που αφορούν.
    5. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για οποιονδήποτε σκοπό δεν φυλάσσονται για περισσότερο από όσο είναι αναγκαίο για το σκοπό αυτό. Το Tree Foundation Tutorial College θα διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν φυλάσσονται για περισσότερο από το απαιτούμενο από το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν τα δεδομένα. Το Tree Foundation Tutorial College μπορεί να διατηρεί ορισμένα δεδομένα επ’ αόριστον για ερευνητικούς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένων ιστορικών ή στατιστικών σκοπών), όπως επιτρέπεται από τον Ελληνικό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων, υπό τους όρους που ορίζει ο Νόμος για αυτό το είδος επεξεργασίας.
    6. Τα προσωπικά δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τα δικαιώματα των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα βάσει του Ελληνικού Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων. Το Tree Foundation Tutorial College θα διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τα δικαιώματα των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων. Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν το δικαίωμα λήψης κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την πρόληψη της μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της τυχαίας απώλειας, καταστροφής ή βλάβης των προσωπικών δεδομένων.
    7. Το Tree Foundation Tutorial College θα λάβει μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που τηρούνται ηλεκτρονικά, ώστε να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη δεδομένων σε τρίτους και απώλεια ή ζημία σε δεδομένα που ενδέχεται να επηρεάσουν τα συμφέροντα των υποκειμένων των δεδομένων. Το Tree Foundation Tutorial College θα διασφαλίσει επίσης ότι οι επεξεργαστές δεδομένων παρέχουν το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζονται εκ μέρους του Tree Foundation Tutorial College.
  22.  

  23. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου Μας
    Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε στο μέλλον στην Πολιτική Απορρήτου θα αναρτηθούν σε αυτήν τη σελίδα και, ενδεχομένως, θα Σας ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  24.  

  25. Επικοινωνία
    Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου είναι ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να απευθύνονται στο info@treefoundation.gr.