Καλοκαιρινά Τμήματα 2018

Έναρξη: 18 Ιουνίου 2018
Λήξη: 6 Ιουλίου 2018

Τα καθιερωμένα καλοκαιρινά μαθήματα στο Tree Foundation έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, εφόσον προσφέρουν μια πολύ καλή ευκαιρία στους μαθητές να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο και να ξεκινήσουν από νωρίς τη προετοιμασία τους. Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα για τις εξετάσεις SAT/ACT (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10πμ έως τη 1μμ. Μετά, από τις 4μμ έως τις 8.30μμ παραδίδονται περαιτέρω μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Οικονομικών για τα SAT Subject Tests και τα GCE A-levels. Υπάρχουν επίσης τακτικές εβδομαδιαίες εξετάσεις για παρακολούθηση της απόδοσης των μαθητών. Τα μαθήματα διδάσκονται από αγγλόφωνους καθηγητές, οι οποίοι έχουν φοιτήσει σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια με εξαιρετικές επιδόσεις. Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές που θέλουν να εισαχθούν σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ ή της Ευρώπης. Επομένως, τα μαθήματα είναι ιδανικά για αυτούς που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το International Baccalaureate ή το Βρετανικό σύστημα GCE A-level και, προφανώς, για όσους παρακολουθούν το Ελληνικό σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων, αλλά θέλουν να κάνουν αίτηση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Τα μαθήματα είναι εξαιρετικά εντατικά και απαιτητικά κι ως εκ τούτου παρέχουν μία πολύ καλή βάση για προετοιμασία για το SAT, το ACT, τα GCE A-levels και το IB.

Δείτε παρακάτω τα μαθήματα που θα γίνουν φέτος:

 • ACT-SAT πρωινά μαθήματα

  Αυστηρά περιορισμένος αριθμός 18 θέσεων
  Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 13:00

  Αυτό το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων καλύπτει την ύλη των μαθηματικών, της κατανόησης γραπτού κειμένου και της έκθεσης που χρειάζεται για επιτυχία στις εξετάσεις SAT και ACT και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του SAT μπορείτε να δείτε εδώ και για το ACT εδώ. Τουλάχιστον μία από τις δύο εξετάσεις είναι απολύτως απαραίτητη για εισαγωγή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Επιπλέον, μία καλή βαθμολογία έχει θετική επίπτωση στις αιτήσεις UCAS για πολλά Αγγλικά πανεπιστήμια.

  • Έκθεση
   Ένα από τα πρωινά μαθήματα είναι ειδικά αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή γραφή και τη σωστή γραμματική. Αυτά τα μαθήματα περιλαμβάνουν την ανάγνωση κλασικών μυθιστορημάτων, ανάλυση κειμένων, καθώς και συζήτηση και έκθεση για θέματα επικαιρότητας.
  • Κατανόηση Γραπτού Λόγου και Γραμματική
   Τα SAT & ACT απαιτούν εξαιρετικές ικανότητες κατανόησης γραπτού λόγου, όπως και την ικανότητα της κριτικής σκέψης. Η δεύτερη πρωινή ώρα επικεντρώνεται στη βελτίωση αυτών των δεξιοτήτων με εφαρμογή συγκεκριμένων αποδεδειγμένων μεθοδολογιών. Πολλά από τα καλύτερα πανεπιστήμια ζητούν εκθέσεις με θέματα φιλοσοφίας, λογικής και κριτικής σκέψης. Γενικότερα, πιστεύουμε ότι οι αναπτυγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης βοηθούν σημαντικά και σε άλλες εξετάσεις πέραν των the SAT και ACT.
  • Μαθηματικά
   Η τρίτη ώρα του πρωινού προγράμματος είναι αφιερωμένη στα μαθηματικά για τα ACT και SAT. Το πρόγραμμα των τριών εβδομάδων εξασφαλίζει ότι ο μαθητής θα κατανοήσει τα μαθηματικά που χρειάζονται για ένα άριστο αποτέλεσμα στα ACT/SAT, καθώς και τις στρατηγικές και τεχνικές που χρειάζεται για να πετύχει.
 • GCE A-level / AP / SAT Subject test – απογευματινά μαθήματα

  3 δίωρα απογευματινά μαθήματα ανά εβδομάδα (σύνολο 6 ώρες ανά εβδομάδα) για κάθε μία από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Οικονομικά
 • Έκθεση – απογευματινά μαθήματα

  Απογευματινές συνεδρίες έκθεσης οι οποίες συνίστανται συνήθως για άτομα με αδυναμίες στο γραπτό ή προφορικό λόγο.

 • IELTS & TOEFL

  Σχεδόν όλοι οι μαθητές χρειάζεται να δώσουν IELTS ή TOEFL. Παραδίδονται εντατικά μαθήματα 3 εβδομάδων για εκείνους που επιθυμούν να προετοιμαστούν για οποιαδήποτε από τις δύο εξετάσεις.

 

Όλα τα παραπάνω προγράμματα μαθημάτων έχουν αυστηρά περιορισμένο αριθμό θέσεων. Επομένως, αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποιο από αυτά ή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, τον αριθμό ωρών ανά ημέρα / εβδομάδα και το κόστος, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε στο (+30) 210 8995525.