Υπερεντατικά Καλοκαιρινά Τμήματα

Τα καθιερωμένα καλοκαιρινά μαθήματα στο Tree Foundation έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, εφόσον προσφέρουν μια πολύ καλή ευκαιρία στους μαθητές να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο και να ξεκινήσουν από νωρίς τη προετοιμασία τους.

O Alastair Fisher και η αφοσιωμένη ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών του προσφέρουν ένα μείγμα ιδιαίτερων και ομαδικών μαθημάτων, καθώς και τακτικών εξετάσεων που διανέμονται σε μία περίοδο 2 ή 3 εβδομάδων. Κάθε μαθητής λαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με τουλάχιστον 15 ώρες διδασκαλίας κυρίως τα απογεύματα από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εντατική προετοιμασία για τα ACT, SAT, IELTS και TOEFL με έντονη έμφαση στα βασικά συστατικά κάθε μιας από τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Όλοι οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε συζήτηση με επιχειρήματα και κριτική σκέψη για να ενισχύσουν τις αναλυτικές και γλωσσικές δεξιότητές τους – εν συντομία να κάνουν νοητική γυμναστική! Επιπρόσθετα, οι μαθητές καθοδηγούνται ως προς το ποιος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος τίτλος σπουδών για να ακολουθήσουν και σε ποιο πανεπιστήμιο. Διεξάγονται τακτικές επισκέψεις από αποφοίτους από κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το MIT και το Cambridge, οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν μια σαφέστερη εικόνα της πανεπιστημιακής ζωής.

Υπάρχει αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων. Επομένως, αν ενδιαφέρεστε, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε στο (+30) 210 8995525 ή το 6932700283.

 • ACT-SAT

  Αυτό το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων καλύπτει την ύλη των μαθηματικών, της κατανόησης γραπτού κειμένου και της έκθεσης που χρειάζεται για επιτυχία στις εξετάσεις SAT και ACT και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του SAT μπορείτε να δείτε εδώ και για το ACT εδώ. Τουλάχιστον μία από τις δύο εξετάσεις είναι απολύτως απαραίτητη για εισαγωγή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Επιπλέον, μία καλή βαθμολογία έχει θετική επίπτωση στις αιτήσεις UCAS για πολλά Αγγλικά πανεπιστήμια.

  • Έκθεση
   Eιδικά αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή γραφή και τη σωστή γραμματική. Αυτά τα μαθήματα περιλαμβάνουν την ανάγνωση κλασικών μυθιστορημάτων, ανάλυση κειμένων, καθώς και συζήτηση και έκθεση για θέματα επικαιρότητας.
  • Κατανόηση Γραπτού Λόγου και Γραμματική
   Τα SAT & ACT απαιτούν εξαιρετικές ικανότητες κατανόησης γραπτού λόγου, όπως και την ικανότητα της κριτικής σκέψης. Αυτά τα μαθήματα επικεντρώνονται στη βελτίωση αυτών των δεξιοτήτων με εφαρμογή συγκεκριμένων αποδεδειγμένων μεθοδολογιών. Πολλά από τα καλύτερα πανεπιστήμια ζητούν εκθέσεις με θέματα φιλοσοφίας, λογικής και κριτικής σκέψης. Γενικότερα, πιστεύουμε ότι οι αναπτυγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης βοηθούν σημαντικά και σε άλλες εξετάσεις πέραν των the SAT και ACT.
  • Μαθηματικά
   Τα εντατικά μαθήματα μαθηματικών εξασφαλίζουν ότι ο μαθητής θα κατανοήσει τα μαθηματικά που χρειάζονται για ένα άριστο αποτέλεσμα στα ACT/SAT, καθώς και τις στρατηγικές και τεχνικές που χρειάζεται για να πετύχει.
 • IELTS & TOEFL

  Σχεδόν όλοι οι μαθητές χρειάζεται να δώσουν IELTS ή TOEFL. Παραδίδονται εντατικά μαθήματα για εκείνους που επιθυμούν να προετοιμαστούν για οποιαδήποτε από τις δύο εξετάσεις.